Acerca de

BUIK BLUR.png
IMG_5167.JPEG
rayu foto.jpeg

-15kg
The Full Story 

EINDELIJK!!!

 

Eindelijk kan ik het hele verhaal vertellen hoe ik in vier à vijf maanden 15 kg ben kwijtgeraakt! En eigenlijk was het niet zo moeilijk.

 

Ook de corona pandemie was voor mij geen gemakkelijk tijd. Ik was nog nooit zo zwaar geweest. Iets wat veel mensen niet wisten omdat we op sociale media vaak onze mooiste kant laten zien. Maar ook ik heb heel wat moeilijke jaren achter de rug met ups en downs, stress, burn-out, fysieke klachten en toen als kers op de taart de corona pandemie tijdens de opbouw van mijn zaak. Binnen blijven en weinig sociaal contact met als gevolg eten uit verveling en veel te weinig beweging. De kilo’s vlogen er aan.

 

Tot ik op het punt kwam dat ik het wel welletjes vond. Genoeg excuses! Hoog tijd om mijn leven om te gooien. Zodoende heb ik de sprong gewaagd naar massagetherapeut. Ik heb nog geen seconde spijt gehad. Mensen helpen en een goed gevoel geven. Dat is wat ik al jaren wou.

 

Door zelf al deze gezondheidsproblemen te hebben gehad, veel dokters en therapeuten te hebben bezocht (er zijn er heel wat de revue gepasseerd tot ik eindelijk de juiste tegenkwam), na heel wat opzoekwerk, zelfstudie en opleidingen, weet ik ondertussen maar al te goed wat goed is voor mijn lichaam. Dit alles heeft bijgedragen in het goed worden in mijn huidige job.

 

Lichaam en geest moet in evenwicht zijn. Eens dat in orde is gaat het leven een heel stuk makkelijker.

 

Als IK dit kan, kan IEDEREEN dit!

 

Iedereen wil weten hoe ik in zo een korte periode op een gezonde manier 15 kg ben afgevallen.

 

Dus hier volgt de hele uitleg.

 

Maand 1:

1: Eerlijk zijn tegen mezelf en beseffen dat het zo niet verder kon.

 

2: Bijna geen snoep of gesuikerde frisdrank meer.

 

3: Minder eten. Ja, ik overat me elke keer weer.

 

De eerste maand heb ik heel erg afgezien. Altijd honger, hoofdpijn (door minder suikers), chagrijnig en weinig tot geen energie. Even doorbijten! MAAR TOEN werd het plots een stuk makkelijker. Omdat mijn maag ondertussen gekrompen was kon ik niet meer zoveel eten. Vanaf toen heb ik tegen mezelf gezegd, als ik eet en genoeg heb stop ik ook al ligt er nog maar een klein stukje op mijn bord. Wat een groot verschil.

 

Ook ben ik periodiek gaan vasten (intermittent fasting 16/8-schema). M.a.w., elke dag vasten tussen de 14 a 16u. Eten in een tijdspanne van 8u.

Intermittent fasting doet de insulinegevoeligheid stijgen omdat je minder vaak en kleinere hoeveelheden koolhydraten eet, waardoor het insulineniveau daalt. Dit lagere insulineniveau zorgt ervoor dat het opgeslagen lichaamsvet makkelijker aangesproken kan worden. Door het stijgen van de insulinegevoeligheid zorgt intermittent fasting ook voor een bescherming tegen diabetes type 2.

Vasten zorgt dus voor een hogere insulinegevoeligheid en stijging van het groeihormoon. Maar het verhoogt ook de afgifte van het verbrandingshormoon noradrenaline. Noradrenaline geeft hierbij een signaal aan ons lichaam om vetzuren uit onze vetcellen vrij te maken voor verbranding. Hierdoor zal het vetpercentage in het lichaam dalen.

Hoge concentraties cholesterol, LDL-cholesterol en triglyceride in het bloed zijn nadelig voor de gezondheid. Ze liggen aan de basis van hart- en vaatziekten. Bij IF neemt de concentratie van deze 3 stoffen af. Ook zal de circulerende glucose, insuline en homocysteïne afnemen, wat zorgt voor een verminderd risico op hart- en vaatziekten.

4: Anders eten.

 

Meer groenten en fruit

Minder fastfood

2x per week vegan eten

 

En zo goed als geen melk producten meer (zoals o.a. kaas en melk). Verdomme wat is dit een verschil. Geen opgeblazen gevoel meer en geen maagkrampen meer. Nochtans heb ik geen lactose intolerantie.

 

 

Maand 2:

 

5: Uit mijn luie zetel gekomen en gaan sporten (niets gaat vanzelf!). In gang geraken was het moeilijkst. Maar na nog maar 6 sessies had ik opnieuw vollebak energie en minder last aan gewrichten en spieren.

 

Door deze 5 stappen vlogen de kilo’s eraf.

 

Hopla, hier kwam de motivatie om door te zetten!

 

Om dit allemaal wat makkelijker te maken was ik ook op zoek naar goede kwaliteitsvolle voedingssupplementen met hoge dosseringen. Wat viel dat tegen! Ik zag door de bomen het bos niet meer... En dacht waarom niet mijn eigen supplementen op de markt brengen!

En ja hoor, na heel wat gelobby en onderhandelingen vond ik uiteindelijk wat ik zocht.

 

- Multi-vitamines & Mineralen – hoge dossering. (Raad ik iedereen aan, want er zit te weinig in de huidige voedingsmiddelen). €49,50 - 90 capsules

 

- Afslank vetbinder. Sterke vetbinder die de absorptie van vetten uit de voeding vermindert en de honger stilt. €38,50 - 60 capsules

- Collageen booster met vitamine C en biotine. Draagt bij tot de anti oxidatieve celbescherming en tot een normale collageen vorming (anti-rimpels). Het helpt ook de goede functies van de huid, haar en nagels te bevorderen. €29,95 - 20 oplosbare tabletten

Al deze producten worden geproduceerd met natuurlijke ingrediënten en bevatte geen grondstoffen van dierlijke oorsprong.

 

De officiële website is nog niet online, maar omdat er al heel wat vraag is naar deze producten heb ik besloten om ze toch al te koop aan te bieden.

 

Bestellen kan dus momenteel enkel via telefoon of bericht.

Heb je vragen aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

TIJDELIJKE ACTIE: GRATIS VERZENDING

 

Indien je op zoek bent naar andere supplementen, vraag het dan gerust. Er komen er nog heel wat anderen aan.

 

Het leven gooit mooie en minder mooie momenten naar ons toe. Als we er maar uit leren en blijven geloven in onszelf. Motivatie is niet altijd even gemakkelijk, maar opgeven is te gemakkelijk

 

Hopelijk ben jij net zo gemotiveerd geraakt als ik door dit bericht te lezen.

 

We hebben maar 1 leven en 1 lichaam. Maak er het beste van.

 

Geloof vooral in jezelf.

 

Wees gezond, wees sterk.

 

Thierry

www.demasseur.be