top of page

MIJN MISSIE

Massages worden gebruikt om een ​​gezondheidstoestand te helpen beheersen of het welzijn te verbeteren. Het omvat het manipuleren van de zachte weefsels van het lichaam. Massages worden in de meeste culturen, zowel oosterse als westerse, in de geschiedenis van de mensheid beoefend en was een van de vroegste instrumenten die mensen gebruikten om pijn te verlichten, te revalideren na verwondingen, verminderen van stress, ontspanning en helpen bij het algemene welzijn.

Daarom bied ik massages en behandelingen aan voor jong en oud, om de ​​optimale gezondheid te herstellen, te behouden, te bevorderen en de kwaliteit van het leven voor mijn cliënten te maximaliseren.

Mijn visie

 

Een gezonde gemeenschap die in staat is keuzes te maken om hun volledige gezondheids- en welzijnspotentieel te bereiken en te behouden.

 

Mijn waarden

 

Bij het nastreven van deze missie en visie zullen mijn behandelingen worden geleid door de volgende waarden:

 

Integriteit - het naleven van de hoogste normen van professionaliteit en ethiek, het vertrouwen waard dat mijn cliënten in mij stellen.

 

Excellentie - het leveren van de beste resultaten en service van de hoogste kwaliteit terwijl ik voortdurend bijleer en naar manieren zoek om mezelf  te verbeteren.

 

Respect - diversiteit omarmen en iedereen waardig behandelen.

 

Mededogen - de beste zorg bieden, cliënten behandelen met gevoeligheid en empathie.

 

Innovatie - toewijding aan kwaliteit door voortdurende ontwikkeling, verbetering en evaluatie van de geleverde diensten.

 

Cliëntgerichte zorg - ondersteuning van de individuele keuzes, voorkeuren en behoeften van elke cliënt.

Wees gezond, wees sterk.

over mIJ

Ik nieuwe website foto_edited_edited.jpg

Thierry Princiotta

Massagetherapeut

Mijn naam is Thierry Princiotta, 3-talig (NL/FR/EN) en gediplomeerd massagetherapeut. Geboren en getogen te Sint-Truiden.

 

Als jongeman wist ik niet wat ik wilde. Het leven ontdekken in al zijn glorie daar was ik wel zeker van. Mijn job als dj heeft me daar de eerste jaren na het afstuderen goed mee geholpen. Wat een tijd was me dat. Aan vele sprookjes komt een einde en ik moest opzoek naar écht werk ;)

 

Jobs zoals transportplanner, field sales collector, account manager en autoverkoper waren één voor één jobs die ik heel graag deed, maar ook veel stress met zich mee brachten. Veel zittend werk met veel stress. De perfecte combinatie om geestelijk en lichamelijke klachten te ontwikkelen.

 

Mijn lichaam gaf al jaren aan dat er iets moest veranderen, maar iets ondernemen gebeurde maar niet. Tot ik rond 2010 een burn-out kreeg en mijn lichaam en geest niet meer vooruit wou. Met alle gevolgen vandien. Het was niet vanzelfsprekend om de juiste therapeut, dokter en zo verder te vinden die mij daadwerkelijk kon helpen. Na heel wat bezoeken aan therapeuten, dokters, noem maar op en vooral te luisteren naar hun goede raad pikte ik het leven weer op.

 

Eén doel/deel was bereikt! Nu kwam het andere deel, mijn lichaam.

 

Weer begon het ganse verhaal van voor af aan, maar dan nu voor mijn lichaam... de juiste personen vinden die me echt konden helpen. Op een bepaald ogenblik kwam ik dan toch terecht bij de juiste dokter, kinesitherapeut, massagetherapeut en personal trainer die mijn lichaam terug op punt kregen.

 

Sindsdien ga ik veel bewuster om met mijn lichaam en geest. Het wekte ook heel wat interesse in me op om het menselijk lichaam beter te leren kennen.

Toch gingen nog heel wat jaren voorbij zonder echt mijn draai te vinden in het leven. Ik wou iets doen waar ik voldoening in vond en vooral gelukkig van werd. Toen plots, door een samenloop van gebeurtenissen, het heel snel ging en er een eureka moment was!

 

Mij toewijden aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het algemeen welzijn van mensen met onmiddellijk en blijvend resultaat.

 

Dit is wat ik wil doen!

 

Daarom besloot ik in 2019 mijn leven om te gooien en in 2020 mijn diploma van massagetherapeut te behalen met enkele specifieke specialisaties die voor mij hadden gewerkt en waar ik helemaal achter sta.

 

Een goede massagetherapeut is niet iemand die maar alleen zijn massages en behandelingen uitvoert, maar zijn klanten ook empathisch ‘bewust maakt’ waarom de klachten zich voordoen en wat er dus moet veranderen.

 

Bij mij kan iedereen terecht voor een ontspanningsmassage, sportmassage of een klachtenbehandeling. Zowel jong en oud als sporters en niet-sporters. Na een intakegesprek wordt er een behandeling afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Zodat je het volledig potentieel van je lichaam opnieuw kan gebruiken en vooral blijven gebruiken.

Door ervaring op te doen kan ik met fierheid zeggen dat ik ondertussen heel wat mensen heb kunnen helpen die al jaren, sommige zelfs meer dan 20 jaar, rug-, nek- en ander klachten hadden. Reeds na één behandeling gingen ze buiten als een heel ander mens die opnieuw gemotiveerd en met een opgeheven hoofd door het leven gaan. Hun houding en gezichtsuitdrukking voor en na de behandeling bespreken boekdelen.

Zelf wordt ik hiervan ook gelukkig waardoor ik nog meer gemotiveerd ben om mensen te helpen.

Wil jij ook tot deze laatste groep behoren neem dan zeker vrijblijvend contact met met op.

 

Grootste inspiraties:

 

Dr. Greg Johnson, Jacques H. Poullard, Steve Jobs, Elon Musk

Favoriete quotes:

 

“Live and let live” (G. De Malynes)

 

“Your time is limited, so don’t waist it living someone else’s life” (Steve Jobs)

 

“A live spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spend doing nothing” (George Bern)

 

“True enjoyment comes from the activity of the mind and exercise of the body: the two are united” (Wilhelm von Humbolt)

 

“You’re off to great places! Today is your day!” (Dr. Seuss)

Wees gezond, wees sterk.

demasseur.be

bottom of page